Day 06 – Your day

Godmorgon! Dagen började som brukligt, med fullsmockad, försenad buss och tunnelbana med en hord hysteriska människor. Upphör aldrig att förvånas över hur människor i Sthlm förvandlas till varelser utan vare sig normal hyfs eller respekt i rusningstrafiken. Händer bara i den här stan och det är helt jävla obegripligt.

Det var kallt på jobbet. Började morgonen med hutter och insvepning i halsduk med händerna lindade runt den största kaffekoppen ever.

Sen bestod dagen mest av skrivbordsjobb. Inte ett endaste möte idag. Har det förhållandevis lugnt just nu. Lite som lugnet före stormen, Underligt var ordet. Ska man bli rädd?

Middagen intogs på anrika Prinsen då en av våra leverantörer ville tacka för 2010. Man tackar ju inte nej. Champange, ostron och gudomligt kött. Och vin. Och sällskap förstås. Outstandig service, outstanding mat. Fint så det förslår på en vanlig tisdag. Till sist…

..så fick vi in efterrätten. En marängtårta stor som en mindre enplansvilla. Orkade inte så mycket av den. Himmelsk var den dock. Funderar på att träna imorgon. I tre timmar.

Som vanligt är inte SL inte blyg att göra en irriterad för andra gången idag. 30 minuter till nästa buss hem. Bor 10 min från Globen, men det saknas vettig tvärkommunikation dessvärre. Året är 2010, men det har man visst missat.

Som tur är så har jag en man som var vaken och kunde köra bil. Skickade ett SMS, han är pålitlig som klockan. Räddad från slummen!

Hemma. At last. I vardagsrummet tindrar julstjärnan. Har satt timers på alla fönster, så nu lyser det varje morgon när vi vaknar och varje kväll när vi kommer hem. 12 vuxenpoints, dock ger det 100 mysighetspoints. Godnatt!

Annonser
Det här inlägget postades i 30 days och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Day 06 – Your day

  1. Therese skriver:

    Fasen vilken mysig middag då. Men trist med sthlm:arna.Kom ihåg att jag är trevlig.Iof är jag ju mer än förortsbrud än en hel sthlm:are 🙂

    Kram och ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s