God Jul.

När vet man att man inte bloggar regelbundet? Jo, när besöksantalet på en dag går från 72 till 5. Pang boom liksom ba. Om man läser nedanstående inlägg förstår man, om man tänker efter, att jag ägnat mina lediga timmar åt en total hängivelsefest till julens ära. Och spela Game Dev. Story. (Barnsligt roligt spel, ladda ner på App Store. Punkt nyss). Min plan är att svårt sockerförgifta svärfamiljen på julafton och jag har snart fixat till alla ingredienser som behövs. Mest socker, smör och choklad är inblandat.

Igår traskade vi iväg i snöstormen till centrum och köpte en gran. En riktig och väldoftande gran. Som barrar och behöver vatten. Jag gillart! Den saknar några grenar här och där, men det är ju det som är själva grejen. De ska inte vara helt perfekta. De ska vara lite andrahands. Temat på pyntet för i år är silver och svart. Sambon, också även kallad Grinchen, tyckte dock att det såg ut som ett svartvitt foto. -Saknas det inte lite rött? var hans fråga. Jag är fortfarande i chock.

Trött är jag också. Trött, grinig och allmänt slutkörd. Den här hösten har varit tung och mörk. Inte på ett negativt sätt, men jag känner mig totalt utpumpad, både i kropp och själ. Så, i mellandagarna planerar jag att sova, promenera i dagsljus, sova, (ok, spela lite Game Dev), och kolla ikapp några av mina serier jag inte hunnit med. Sedan planerar jag att vakna upp som en ny människa den 1 januari 2011. Det är mitt nyårslöfte.

Ja. Vi har fortfarande tjock-TV.

Annonser
Det här inlägget postades i Sara och vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God Jul.

  1. Therese skriver:

    Och komma över och hälsa på oss.Alternativet att jag kommer till dig:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s