Slutet gott, allting gott?!

Vi fick avsluta årets sista morgon med tre timmar på djurakuten i Bagis. Jycken har varit hängig och verkligen inte alls sig själv de sista två dagarna, så efter konsulterande med veterinär och uppfödare under natten så åkte vi in innan det ens hunnit bli ljust ute.

Normalt sett är vi inte sjåpiga hundägare som oroar oss i onödan, men eftersom att symptomen var så diffusa för att Java betedde sig väldigt underligt så ville vi inte chansa längre.

Efter en otroligt jobbig röntgen (för Java), blodprover och en massa klämmande och sträckande fick vi lov att åka hem igen med antiinflammatoriskt och smärtstillande. Tillbaka på tisdag igen, och då ska de räkna hennes vita blodkroppar. De var inte lika många som de ska vara, vilket tyder på infektion av något slag. Men eftersom att deras labb är stängt på helgerna så kunde de inte göra det idag. Typiskt.

Nu ligger hon nedbäddad och ser rätt nöjd ut för tillfället i alla fall, för på djursjukhuset var det inte alls mysigt. Röntgen var ett halvt slagsmål, för man håller inte ner en 70 kgs hund som vill sticka hur som helst. Nu gäller det bara att ta det lugnt och vänta och se…

Gott Nytt 2011!

Annonser
Det här inlägget postades i Sara och vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s