Söndag som sig bör.

En härlig helg med SaraB, shopping, frågesport, solskenspromenader, rödvinskallebank och minnen från förr. Snart 10 år sedan. Stört!

Bouef bourguignonen fick koka länge. Säkert tre timmar. Till det en perfekt, slät sparrispotatispuré. Ibland gillar jag mig själv sjuuukt mycket.

Annonser
Det här inlägget postades i Sara lagar mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s